در بسیاری از پستها ما درباره طراحی سایت به روشهای مختلف صحبت کردیم و گفتیم که میشود به دو روش با کدنویسی و بدون کدنویسی، یک سایتی را طراحی کرد.
همچنین گفتیم یکی از روشهای طراحی سایت بدون کدنویسی، استفاده از سیستم مدیریت محتوا وردپرس است که امروزه اکثر سایتها بر روی این CMS طراحی میشوند. ولی هیچوقت نگفتیم که چطور باید روی سیستم مدیریت محتوا سایت خودمان را راه اندازی کنیم.
در این پست از آرتی وب ما قصد داریم تا شما را با آموزش طراحی سایت با وردپرس بدون کدنویسی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
قبل از اینکه به سراغ آموزش طراحی سایت با وردپرس بدون کدنویسی برویم بهتر است اول از همه ببینیم که وردپرس چیست.
یکی از لازمههای راه اندازی سایت، یک سیستم مدیریت محتواست که حالا یا باید از سیستم مدیریت محتوا اختصاصی استفاده کنید و یا باید از سیستم مدیریت محتوا آماده.
از سیستمهای مدیریت محتوا آماده میتوانیم به وردپرس، جوملا، پرستاشاپ و … اشاره کرد که در بین تمامی آنها، وردپرس حرف اول را میزند.
وردپرس اولین بار در تاریخ 27 می سال 2003 و توسط شخصی به نام مت مولنوگ معرفی شد. این سیستم مدیریت محتوا در ابتدا فقط برای وبلاگنویسان توسعه داده شده بود؛ ولی پس از مدتی این پروژه هم توسعه داده شد و یواش یواش به جایی رسیده که امروزه هست.
حالا نوبت رسیده به آموزش طراحی سایت با وردپرس بدون کدنویسی. در این بخش ما قصد داریم تا شما را با مراحل طراحی سایت با وردپرس آشنا کنیم:
اول از همه باید یک دامنه برای سایت خودتان بخرید. یادتان باشد که دامنه کلیت کار شما را در چند کلمه توضیح میدهد. همچنین دامنه باید طوری انتخاب شود که به راحتی در ذهن کاربر حک شود و به برندسازی کمک کند.
بعد از خرید دامنه باید به سراغ خرید هاست بروید. کل سایت شما قرار است بر روی این هاست پیاده شود. پس باید یک هاستی خریداری کنید که از پس کارهای شما بربیاید.
نکات مربوط به خرید هاست خودش در حد و اندازه یک پست جداگانه است. همینقدر به شما بگویم که قبل از خرید به نکاتی مثل نوع هاست، پشتیبانی هاستینگ، کیفیت سرویس و … را بررسی کنید.
حالا نوبت به راه اندازی خود وردپرس رسیده. در این مرحله شما باید فایل سیستم مدیریت محتوا وردپرس را دانلود کنید. سایتهای زیادی هستند که این فایلها را ارائه میدهند. ولی بهتر است که این فایل را از سایت خود وردپرس دانلود کنید.
کافی است در گوگل کلمه “دانلود وردپرس فارسی” را سرچ کنید و به دنبال سایت وردپرس بگردید.
در این مرحله شما باید فایل وردپرس خودتان را در مسیر public_html اپلود کنید و پس از آپلود، در همان پوشه Public_html استخراج کنید.
اگر شما از قبل یک دیتابیس ساخته بودید که هیچی. فقط باید یوزرنیم و پسورد آنرا پیدا کنید. در غیراینصورت شما باید یک دیتابیس جدید از طریق هاست خودتان بسازید. یوزرنیم و پسورد دیتابیس را فراموش نکنید!
آموزش طراحی سایت با وردپرس بدون کدنویسی
یک تب جدید در مرورگر خودتان باز کنید و وارد سایت خودتان شوید. اگر مراحل 4 و 5 را به درستی انجام داده باشید، یک صفحهای مبنی بر نصب وردپرس به شما نمایش داده میشود.
در این صفحه اطلاعات خواسته شده را وارد کنید تا وردپرس بر روی سایت شما نصب شود.
حالا نصب وردپرس تمام شد و باید به سراغ بقیه مراحل راه اندازی سایت بروید. مراحلی مثل نصب قالب، سفارشی سازی سایت، نصب افزونه، محتوا گذاری و …
طبق آمارهای منتشر شده، بیشتر از 40 درصد سایتهای دنیا، از وردپرس استفاده میکنند که میتوانند نشان دهنده ارزش و اعتبار این سیستم مدیریت محتوا باشد. در ادامه به معرفی برخی از مزایا ورپرس میپردازیم.
بهترین راه برای دانلود وردپرس، استفاده از سایت خود وردپرس است. اینطوری گرفتار فایلهای ویروسی هم نمیشوید.
وردپرس به خاطر رابط کاربری راحتی که دارد، میتوانید خیلی راحت آن را یاد بگیرید. همچنین برای یادگیری میتوانید از دورههای سایت آرتی وب استفاده کنید.
جواب این سوال بستگی به کسب و کار خودتان دارد. اگر به دنبال ساخت یک پروژه بلند مدت و بزرگ مثل دیجیکالا هستید، از CMS اختصاصی استفاده کنید. ولی اگر میخواهید یک کسب و کار کوچک راه اندازی کنید، بهتر است از CMS آماده استفاده کنید.
در این پست از rtweb ما سعی کردیم تا شما را با آموزش طراحی سایت با وردپرس بدون کدنویسی آشنا کنیم. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا فوق العاده است که میتواند شما را در راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی کمک کند.
نصب وردپرس آنقدر که فکر میکنید سخت نیست؛ فقط کافی است مراحلی که در بالا گفتیم را طی کنید تا به راحتی یک سایت برای خودتان طراحی کنید.
دیدگاهتان را بنویسید