همانطور که قبلا و در چندین مقاله درباره این موضوع صحبت کردیم، طراحی سایت به دو روش با کدنویسی و بدون کدنویسی انجام میشود.
در طراحی سایت بدون کدنویسی، از سیستم مدیریت محتوا آماده به مانند وردپرس، جوملا، پرستاشاپ و … استفاده میشود که هر کدام از آنها، ویژگی خاص خودشان را دارند.
در ادامه این پست از آرتی وب قصد داریم تا شما را با آموزش طراحی سایت وردپرس حرفه ای آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا آماده است که در ابتدا، برای وبلاگنویسان طراحی شده و بعد از مدتی به خاطر پتانسیل بالایی که داشت. توسعه داده شده و به چیزی رسیده که امروزه است.
وردپرس یک رابط کاربری آسان دارد و به خاطر ویژگیهای بالایی که دارد، باعث شده تا بیش از 40 درصد سایتهای دنیا، سایت خودشان را بر روی وردپرس طراحی کنند.
برخی از ویژگیهای وردپرس را در ادامه میبینید:
کلیت مراحل طراحی سایت یکسان است و تفاوت زیادی با هم ندارند. درواقع تفاوتی که طراحی سایت وردپرس را با بقیه سایتها متمایز میکند، در نصب خود وردپرس و سفارشی سازی آن است.
مراحلی که در ادامه به آنها میپردازیم، مربوط به نصب سایت وردپرسی است:
انتخاب هاست یکی مهمترین بخشهای طراحی سایت است که اگر درست انتخاب نشود، میتواند سایت شما را نابود کند. هاست شما تاثیر مستقیم بر روی سئو سایت دارد.
قبل اینکه بی هوا به سراغ خرید هاست بروید، اول از همه بررسی کنید و ببینید که سایت شما نیازمند چه نوع هاستی است. اگر هم خودتان مهارت لازم را ندارید، از یک متخصص کمک بگیرید.
بیشتر بخوانید: چگونه بهترین قالب وردپرس رو انتخاب کنیم؟
نکات مربوط به انتخاب هاست خوب، خیلی زیاد است که در ادامه چند نمونه از مهمترین آن میپردازیم:
بعد از خرید دامنه و هاست، شما باید وردپرس را بر روی هاست خودتان نصب کنید. در این لحظه شما باید وردپرس فارسی را دانلود کنید و در مسیر Public_html هاست خودتان آپلود کنید و استخراج کنید.
یادتان باشد که وردپرس را حتما از سایت منبع، یعنی سایت خود وردپرس دانلود کنید.
سپس باید یک دیتابیس برای سایت خودتان بسازید. یوزرنیم و پسورد که در هنگام ساخت دیتابیس انتخاب کردید را یک گوشهای یادداشت کنید؛ چون در مراحل جلوتر لازمتان میشود.
حالا وارد صفحه اصلی سایت خودتان شوید. اگر مراحل بالا را درست انجام داده باشید، صفحهای به شما نمایش داده میشود که از شما اطلاعاتی مثل نام کاربری و پسورد دیتابیس، عنوان سایت، پسورد سایت و… را از شما میخواهید.
بعد از وارد کردن اطلاعات بالا، شما وارد صفحه پیشخوان سایت خودتان میشوید.
بعد از نصب وردپرس، نوبت میرسد به سفارشی سازی سایت که انتخاب و نصب قالب، یکی از مراحل اولیه سفارشی سازی است.
وردپرس به خاطر تنوع و انعطاف پذیری فوق العادهای که دارد، باعث شده تا وبمستران و توسعه دهندگان زیادی را به سمت خودش بکشد. وبسمتران توانستند با وردپرس هر سایتی را بر روی آن پیاده سازی کنند و توسعه دهندگان هم بنا به نیاز، برای طراحی قالب در حوزههای مختلف، وارد وردپرس شدند.
به همین ترتیب میتوان گفت که قالبهای زیادی در هر زمینهای برای وردپرس وجود دارد که شما میتوانید با مراجعه به سایتهای ارائه خدمات وردپرسی، یکی از آنها را برای سایت خودتان انتخاب کنید.
نکات زیادی برای انتخاب قالب وجود وجود دارد که چند نمونه از مهمترین آن میپردازیم:
مراحل اصلی طراحی سایت با وردپرس به همین شکلی بود که در بالا توضیح دادیم. حالا یکسری مراحل دیگری مثل نصب افزونه، سفارشی سازی قالب، محتوا گذاری و … وجود دارد که در هر سایتی متفاوت است.
قیمت ثابتی وجود ندارد. هر نوع هاست، دامنه، قالب، افزونه و … قیمتهای خاص خودش را دارد.
نه! بیش از 40 درصد سایتهای دنیا بر روی وردپرس پیاده سازی شدند که این آمار نشان دهنده همه چیز است.
قالب وردپرس را حتما از منبع اصلی آن تهیه کنید. در غیر اینصورت از سایتهای تهیه کنید که معتبر هستند.
در این پست از rtweb ما سعی کردیم تا شما را با آموزش طراحی سایت وردپرس حرفه ای آشنا کنیم. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا آماده است که میتواند به شما برای طراحی سایت بدون کدنویسی کمک کند.
شما با استفاده از وردپرس میتوانید به راحتی و با کمترین هزینه، سایت خودتان را در هر حوزهای راه اندازی کنید.
دیدگاهتان را بنویسید