امروزه با پیشرفت تکنولوژی، نیازهای مردم هم دستخوش تغییرات زیادی شدند و به همین واسطه، روشهای بازاریابی هم تغییرهای زیادی کرده. یکی از این روشهای بازاریابی مدرن، طراحی و راه اندازی یک وبسایت است که در دوره آموزش طراحی سایت از مبتدی تا حرفه ای هم به این موضوع پرداختیم. امروزه داشتن یک سایت برای کسب و کار شما نه تنها میتواند به مراحل بازاریابی شما کمک کند، بلکه میتواند باعث افزایش فروش محصولات شما شود که البته یک موضوع یکی از ویژگی های سایت داشتن است.
ولی بعضیها همچنان با ضرورت داشتن وبسایت آشنا نیستند و نمیخواهند باور کنند که کسب و کار دیجیتالی در حال تسخیر قلمرو کسب و کارهای سنتی هستند. در ادامه این پست از آرتی وب قصد داریم تا مزایای سایت داشتن را با هم بررسی کنیم.
امروزه اینترنت به حدی همه گیر شده که با جرات میتوانیم بگوییم که بیش از 90 درصد مردمان ایران در شبکههای اجتماعی و فضای اینترنت حضور دارند که خوب قطعا در بین این افراد، کاربران هدف شما هم وجود دارد.
این تعداد خیلی بیشتر از تعدادی است که شما میتوانید در کسب و کار فیزیکی خودتان به آن برسید. مگر چند نفر در شهر شما یا اطراف شهر شما هستند که به خدمات شما نیاز داشته باشند؟
یکی ویژگی های سایت داشتن دقیقا همین موضوع است؛ شما با راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی میتوانید با روشهای مختلف، با کاربران هدف بیشتری ارتباط برقرار کنید که نتیجه آن افزایش فروش و درآمد شماست.
بحث هزینه در بین تمامی مزایای راه اندازی سایت، از اهمیت بیشتری برخوردار است. اگر شما واقعا اهل و کسب و کار باشید، میدانید که یکی از روشهای سود بیشتر، کم کردن هزینههاست و اگر به دنبال کم کردن هزینهها هستید، پس راه اندازی سایت میتواند گزینه مناسبی برای شما باشد.
بعضیها به دلیل نداشتن اطلاعات کافی، فکر میکنند که راه اندازی سایت میلیونها تومان هزینه را برای آنها در بر دارد که این طرز فکر کاملا اشتباست! درواقع باید بدانید که راه اندازی و نگهداری سایت میتواند تا چند میلیون برای شما هزینه بردارد که به مرور زمان، هزینهها کاهش مییابند؛ البته این مورد را بدانید که این هزینهها نسبت به راه اندازی مغازه، عدد ناچیزی است!
امروزه همه درگیر مشغلههای زندگی خودشان هستند و برای همین وقت هیچ کار دیگری را ندارند. برای همین مردم چه بخواهند و چه نخواهند، مجبور هستند خریدهای خودشان را از راهی آسانتر ثبت کنند که یکی از ویژگی های سایت داشتن هم سهولت دسترسی است.
حتی اگر نگاهی هم به آشنایان و دوستان خودتان هم بیندازید متوجه میشوید که اکثر خریدهای آنها به صورت اینترنتی است. مشتری یا کاربر در هر جایی از ایران میتواند به راحتی و با یک موبایل یا کامپیوتر و اینترنت، به سایت شما دسترسی داشته باشد.
ابزارهای زیادی وجود دارند که میتواند در مراحل مختلف مدیریت سایت به شما کمک کنند. یکسری از ابزارها وظیفه آنالیز رفتار رقبا را دارند که شما به کمک این ابزار میتوانید بفهمید که سلایق کاربران شما به چه سمتی است.
در کل کسب و کارهایی که قصد دارند در حوزه فعالیت خودشان به معروفیت برسند، باید حتما کاربران خودشان را از لحاظ مختلف آنالیز کنند تا فعالیت خودشان را در راستای نیاز کاربرانشان پیش ببرند.
از به روز بودن میتوان به عنوان یکی از مزایای داشتن سایت برای کسب و کار اشاره کرد. امروزه نیاز مردم روز به روز تغییر میکند و همانطور که در بالاتر هم گفتیم، شما باید در راستای نیاز کاربران خودتان فعالیت کنید.
برای همین اگر شما در دنیای واقعی قصد داشته باشد که مشتریان خودتان را از خدمات جدید خودتان آگاه کنید، باید حتما چند ده میلیون تومان هزینه برای بیلبورد یا تبلیغاتهای مختلف در سراسر شهر بکنید.
ولی به روز بودن یکی از ویژگی های سایت داشتن است که اگر شما قصد داشته باشید مشتریان خودتان را از هر کدام از خدمات جدید خودتان آگاه کنید، میتوانید از طریق سایت خودتان اقدام کنید.
هزینه ثابتی وجود ندارد و همه چیز به خواستههای شما بستگی دارد. ولی قیمت طراحی سایت به طور میانگین از 1 میلیون تومان شروع میشود و تا چند صد میلیون هم ادامه دارد.
اگر قصد گذراندن دوره 0 تا 100 را دارید، دوره آموزش طراحی سایت از مبتدی تا پیشرفته سایت rtweb میتواند گزینه مناسبی باشد.
باید مراحل دیجیتال مارکتینگ را بر روی سایت خودتان پیاده کنید. اگر خودتان اطلاعی ندارید، بهتر است که با یک تیم متخصص ارتباط برقرار کنید.
امروزه همه مردم با اینکه دغدغه و مشغلههای زیادی دارند، ولی باز هم سعی میکنند تا چند ساعت از روز خودشان را اینترنت سپری کنند. پس چرا شما نباید بهترین بهره را از این موقعیت ببرید؟
اگر شما صاحب یک کسب و کار سنتی هستید و قصد پیشرفت در کار خودتان را دارید، طراحی سایت میتواند یکی از بهترین گزینهها باشد.
در این مقاله سعی کردیم تا شما را با مزایا و ویژگی های سایت داشتن آشنا کنیم تا بفهمید که چرا باید هر چه زودتر کسب و کار خودتان را به اینترنت منتقل کنید.
دیدگاهتان را بنویسید