آیا می خواهید مقدار حداکثر آپلود فایل خود را در وردپرس افزایش دهید؟ محدودیت کم آپلود فایل می تواند باعث شود با خطای حجم بالای آپلود فایل روبرو شوید و نتوانید فایل ها را در کتابخانه رسانه خود آپلود کرده یا پلاگین ها و تم های حجم بالا را بر روی وب سایت خود نصب کنید. در این مقاله، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه مقدار حداکثر آپلود فایل در وردپرس خود افزایش دهید. پس با آموزش افزایش حجم آپلود در وردپرس همراه ما باشید.
اگر به دلیل حداکثر سقف آپلود فایل به مشکلی برخوردهاید، ابتدا باید محدودیت آپلود فایل سایت خود را بررسی کنید. این کار را می توانید به راحتی از داشبورد وردپرس خود انجام دهید. برای انجام این کار، باید به صفحه Media » Add New در داشبورد وردپرس خود بروید. سپس، حداکثر محدودیت اندازه آپلود فایل را برای سایت وردپرس خود مشاهده خواهید کرد.
بررسی مقدار حداکثر آپلود فایل در ورپرس
حال بیایید ادامه دهیم و نحوۀ افزایش حداکثر اندازه آپلود فایل را برای رفع مشکلات بررسی کنیم.
اولین راه برای افزایش حداکثر اندازه آپلود فایل، ویرایش فایل functions.php تم وردپرس خود است. برای انجام این کار، باید از داشبورد خود به قسمت Appearance » Editor بروید. سپس، به لینک function.php در پنل سمت راست بروید و روی آن کلیک کنید. با باز شدن فایل، به پایین صفحه بروید و یک خط جدید ایجاد کنید. در مرحله بعدی، باید کد زیر را کپی کرده و در آنجا جایگذاری کنید. پس از انجام این کار، فراموش نکنید که فایل را به روز کنید.
@
ini_set
(
'upload_max_size'
,
'۲۵۶M'
);
@
ini_set
(
'post_max_size'
,
'۲۵۶M'
);
@
ini_set
(
'max_execution_time'
,
'۴۰۰'
);
پس از انجام این کار، می توانید بررسی کنید که آیا تغییرات در سایت شما کار کرده است یا خیر. اگر تغییری اعمال نشده، می توانید سایر روش های زیر را امتحان کنید. اگر این راه را نمی پسندید به ادامه ی مقاله آموزش افزایش حجم آپلود در وردپرس توجه کنید.
برای این روش، باید با استفاده از برنامه FTP یا File Manager در داشبورد cPanel حساب هاستینگ خود به پوشه اصلی سایت وردپرس خود دسترسی پیدا کنید. سپس، باید به دنبال فایل php.ini در پوشه اصلی خود باشید. اگر نتوانستید آن را پیدا کنید، باید فایلی به نام php.ini ایجاد کرده و آن را در پوشه اصلی آپلود کنید. در اکثر موارد، اگر در یک هاست مشترک باشید، آن را نمی بینید. سپس، فایل php.ini را باز کرده و کد زیر را به آن اضافه کنید:
upload_max_filesize = 256M
post_max_size = 256M
max_execution_time = 400
اندازه فایل تعریف شده در مثال بالا می تواند بر اساس نیاز شما تنظیم شود.
برای افزایش حداکثر اندازه آپلود فایل با استفاده از این روش، باید به پوشه اصلی سایت خود، مانند روش ۲، دسترسی پیدا کنید. پوشهی root سایت خود را باز کنید و فایل .htaccess را در آن پیدا کنید. سپس، فایل را برای ویرایش آن باز کرده و کد زیر را اضافه کنید:
php_value upload_max_filesize 256M
php_value post_max_size 256M
php_value max_execution_time 400
php_value max_input_time 400
همین! می توانید دوباره به قسمت آپلود رسانه بروید و بررسی کنید که آیا کار کرده است یا خیر. در صورت عدم موفقیت، شما باید با ارائه دهندۀ هاستینگ خود تماس بگیرید، همانطور که در روش بعدی پیشنهاد شده است.
اگر راه حل های بالا برای شما کار نکردند، برای افزایش حجم آپلود فایل در وردپرس بعنوان راه حل نهایی، باید با ارائه دهنده هاستینگ وردپرس خود تماس بگیرید. محدودیت آپلود فایل وردپرس شما در اصل مربوط به منابعی است که ارائه دهندۀ هایستینگتان برای سایت شما اختصاص داده است. سرویس های هاستینگ گاهی اوقات اندازه آپلود فایل را برای راحتی خودتان محدود می کنند. مثلا؛ با محدود کردن اندازه آپلود فایل، می توانید از آپلود فایل های بزرگ، ویدیو ها و غیره توسط کاربران خود جلوگیری کنید.
ما در این سایت قصد داریم شما را با انواع مهارت های لازم برای ایجاد و اداره ی یک سایت وردپرسی آشنا کنیم. اگر کدنویسی بلد نیستید اما دوست دارید یک سایت وردپرسی بسازید مقاله ی آموزش طراحی سایت وردپرس را از دست ندهید. به علاوه در قسمت مقالات می توانید اطلاعات زیادی درباره ی امنیت و کدهای کاربردی در وردپرس به دست بیاورید. لطفا اگر برای آموزش موضوع خاصی مدنظر دارید آن را در قسمت نظرات با ما درمیان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید