در مقاله آموزش انتقال هاست سایت وردپرس از لوکال به هاست اصلی به آموزش گام گام این مبحث می پردازیم. در درجه اول می دانیم که خیلی از افراد برای طراحی سایت خود از لوکال هاست استفاده می کنند. لوکال هاست یا میزبانی محلی، فضایی برای آزمون و خطا در اختیار شما قرار می دهد. خیلی از افراد تازه کار در همین فضا تسلط کافی را پیدا می کنند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید حتی وبمستران و افراد حرفه ای هم از این فضا استفاده میکنند. سرعت زیاد و پهنای باند نامحدود از مزایای استفاده از لوکال هاست است. بسیاری از طراحات سایت نیز برای شخصی سازی و فارسی سازی قالب ها از این فضا استفاده می کنند. در این رابطه می توانید از صفحه ی راهنمای سایت وردپرس هم کمک بگیرید .
نحوه انتقال سایت از لوکال هاست به هاست اصلی به دو شکل صورت می گیرد:
استفاده از این افزونه به نسبت روش دستی آسان تر بوده و بیشتر به افراد مبتدی پیشنهاد میشود. در این بخش مرحله به مرحله آموزش نصب و استفاده از این افزونه را با هم بررسی می کنیم.
در این مرحله ابتدا افزونه Duplicator را روی وردپرس نصب میکنیم. به Duplicator » Packages بروید. روی دکمه «create new» کلیک کنید.
سپس روی دکمه next کلیک کنید تا وارد صفحه زیر شوید. افزونه Duplicator چند پارامتر را رصد می کند. اگر تمامی این پارامتر ها good بودند روی گزینه build کلیک کنید.
این فرایند مقداری زمان بر است. صبر کنید تا فرایند به طور کامل پیش رود. در اخر روی گزینه one-click download، کلیک کنید. صبر کنید تا به صورت کامل دانلود شود.
فایل دانلود شده یک نسخه کامل از وبسایت وردپرسی شماست. این نسخه شامل تمامی تصاویر، افزونه ها، تم ها و … است.
در این مرحله از انتقال هاست سایت وردپرس از لوکال به اصلی برای انتقال فایل دانلود شده به هاست اصلی شما نیاز به یک دیتابیس روی هاست خود دارید. بنابراین وارد کنترل پنل خود شوید و یک دیتا بیسMySQL ایجاد کنید. در ادامه ی آموزش انتقال هاست لوکال همراه ما باشید تا یک انتقال بینقص را تجربه کنید.
مانند تصویر روی گزینه مشخص شده کلیک کنید.
برای پایگاه داده نامی انتخاب کنید. نام مورد نظرتان را وارد کنید و روی creat databse کلیک کنید.
اکنون شما یک پایگاه داده در Cpanel دارید. حال به بخش UsersmySQL بروید و یک نام کاربری و رمز عبور انتخاب کنید.
در این مرحله شما دیتابیس و کاربر را ایجاد کرده اید. تنها کاری که مانده متصل کردن این دو به یکدیگر است. نام کاربر و دیتابیس را انتخاب کنیدو روی گزینه add کلیک کنید.
تا اینجا دیتابیس شما با موفقیت ایجاد شد. نکته قابل ذکر این است تمامی اطلاعات وارد شده را در جایی ذخیره کنید.
حالا شما باید فایل آرشیو و فایل های نصب کننده را از لوکال به هاست خود آپلود کنید. اول، با استفاده از یک سرویس گیرنده FTP به هاست خود متصل شوید. پس از اتصال، اطمینان حاصل کنید که پوشه root وب سایت شما کاملا خالی است. به طور معمول، پوشه root شما در آدرس home / public_html / folder است. برخی از شرکت های میزبانی هاست به طور خودکار وردپرس را هنگام نام نویسی نصب می کنند. اگر فایل های وردپرس وجود دارد، پس شما باید آنها را حذف کنید. پس از آن، می توانید فایل های بایگانی و نصب کننده را از Duplicator به دایرکتوری root خالی خود آپلود کنید. با ادامه ی مقاله ی آموزش انتقال هاست سایت وردپرس از لوکال به اصلی همراه باشید.
هنگامی که آپلود فایل ها به پایان رسید ادرس زیر را در مرورگر خود وارد کنید و وارد صفحه شوید.
http://example.com/installer.php
به یاد داشته باشید که در example.com را به نام دامنه خود تغییر دهید.
نصب کننده به صورت خودکار شروع به اسکن فایل ها و اعتبار سنجی می کند. شما بعد از تایید مقررات و ظوابط روی گزینه بعدی کلیک کنید. حال شما باید اطلاعات پایگاه داده خود را وارد کنید.
روی گزینه next کلیک کنید. Duplicator در حال حاضر پشتیبان پایگاه داده وردپرس خود را از بایگانی به دیتابیس جدید خود وارد می کند. بعد از آن از شما می پرسد که آدرس سایت یا مسیر را به روزکند یا نه.
شما نباید هر چیزی را تغییر دهید از آنجا که آن را به طور خودکار URL وب سایت شما را پیدا میکند و مسیر آن را تشخیص می دهد.
افزونه duplicator کار خود را با موفقیت به اتمام رساند. حال روی گزینه admin login کلیک کنید تا قسمت مدیریت وردپرس را در هاست وارد کنید.
تمام! شما با موفقیت توانستید سایتتان را توسط duplicator به هاست اصلی انتقال دهید. یک راه دیگر برای انتقال هاست سایت وردپرس شما وجود دارد. این روش انتقال دستی هاست شماست.
در این روش گام به گام مراحل انتقال سایت را بررسی می کنیم.
در گام اول شما باید وبسایتتان را برون بری کنید. ادرس http: // localhost / phpmyadmin / را در نوار جستجو وارد کرده و وارد صفحه phpmyadmin شوید. برای برون بری اطلاعات سایت باید روی گزینه export .کلیک کنید
دو گزینه به شما نمایش داده خواهد شد.
به طور کلی پیشنهاد ما استفاده از گزینه quik است.
حالا روی گزینه go کلیک کنید.
بعد از اتمام مرحله ی اول انتقال هاست سایت وردپرس به صورت دستی ، حالا ما باید تمام فایل های وب سایت خود را به هاست منتقل کنیم. برای شروع، سرویس گیرنده FTP خود را باز کنید و به هاست خود متصل شوید. هنگامی که شما به هاست متصل هستید، مطمئن شوید فایلها را در دایرکتوری درست آپلود کرده اید. به عنوان مثال، اگر می خواهید سایت را در yoursite.com میزبانی کنید، باید تمام فایل ها را در دایرکتوری public_html خود آپلود کنید. حالا فایل های وردپرس لوکال خود را انتخاب کنید و آنها را به هاست خود آپلود کنید.
وارد پیشخوان cpanel شوید. مانند تصویر روی گزینه mysql database کلیک کنید.
حالا یک نام برای دیتابیس خود انتخاب کنید و روی گزینه creat کلیک کنید.
حالا که دیتابیس ایجاد شده شما باید یک کاربر به او معرفی کنید. بعد از اضافه کردن کاربر، cpanel از شما راجب اختیارات کاربر سوال میکند. تمامی گزینه ها را انتخاب کنید سپس روی make changes کلیک کنید.
در این بخش باید اطلاعاتی را که در مراحل قبل دانلود کردیم بارگزاری کنیم. درپیشخوان phpmyadmin به قسمت دیتابیس رفته و روی گزینه import کلیک کنید.
از گزینه chose file گزینه مورد نظرتان را انتخاب کنید.
در زیر field_name، شما باید مسیر سایت را جستجو کنید. روی نماد ویرایش فیلد کلیک کنید که در ابتدای ردیف در سمت چپ قرار دارد.
وقتی روی فیلد ویرایش کلیک می کنید، یک پنجره فیلد ویرایش ظاهر میشود. در جعبه ورودی برای گزینه value، شما URL نصب محلی خود را احتمالا چیزی شبیه http:// localhost / test را میببینید. به دقت آدرس سایت جدید خود را در این زمینه وارد کنید، به عنوان مثال:www.example.com
امیدوارم تا اینجا از مقاله ی آموزش انتقال هاست سایت وردپرس راضی بوده باشید. کار انتقال در اینجا تقریبا به پایان میرسد. اما اینجا با خطایی مواجه خواهید شد که برای برطرف کردنش باید دیتابیس را در فایل wp-config.php وارد کنید. سپس باید به پنل مدیریت وردپرس خود وارد شوید و به تنظیمات بروید. بدون تغییر هر چیزی به پایین حرکت کنید و روی دکمه Save Changes کلیک کنید. این کار اطمینان حاصل خواهد کرد که URL سایت اصلاح میشود . سپس به تنظیمات بروید و روی Save Changes کلیک کنید تا همه لینکهای پست به درستی کار کند. فقط یک مرحله با انتقال هاست سایت وردپرس خود فاصله دارید.
گاهی اوقات پس از فرایند انتقال هاست سایت وردپرس از لوکال به هاست اصلی با تعدادی عکس و لینک شکسته مواجه میشوید. برای حل این مشکل به سادگی به phpMyAdmin بروید. روی پایگاه داده خود کلیک کنید و سپس در منوی بالا روی SQL کلیک کنید. این کد را وارد کنید، اما فراموش نکنید که آن را با سایت محلی و سایتهای اصلی خودتان تغییر دهید.
UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE(post_content, 'localhost/test/', 'www.yourlivesite.com/');
سعی کردیم در مقاله آموزش انتقال هاست سایت از لوکال به هاست اصلی تمامی نکات ضروری را پوشش دهیم. اگر دوست دارید سایت خود را بدون دانستن حتی یک کلمه کدنویسی راه اندازی کنید مقاله دوره ی رایگان طراحی سایت با وردپرس را فراموش نکنید. علاوه بر این می توانید با مقاله ی افزایش امنیت سایت، وبسایت وردپرسی خود را ایمن کنید. اگر سوالی دارید با ما درمیان بگذارید. کارشناسان ما در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخگوی شما خواهند بود.
دیدگاهتان را بنویسید