یکی از بحثهایی که در بخش آموزش طراحی سایت از مبتدی تا پیشرفته انجام داده بودیم درباره انتخاب هاست مناسب بود؛ ولی اگر شما نگاهی به پلنهای شرکتهای هاستنیگ بیندازید، متوجه میشوید که بعضی از آنها پلنی با اسم هاست وردپرس دارند!
اولی سوالی با دیدن این پلن در ذهن کاربر به وجود میآید این است که هاست مخصوص وردپرس چه فرقی با بقیه انواع هاست دارد؟ در ادامه این پست از آرتی وب قصد داریم تا شما را با معنی هاستهای وردپرسی و تفاوت آن با هاستهای معمولی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
اگر شما در حوزه وبمستری فعال باشید، حتما با سیستم مدیریت محتوا وردپرس آشنا هستید. وردپرس محبوبترین و معروفترین سیستم مدیریت محتوا آماده است که بیش از 40 درصد سایتهای دنیا با وردپرس راه اندازی شدند.
همانطور که در آموزش طراحی سایت از مبتدی تا پیشرفته هم گفتیم، دو نوع هاست لینوکس و ویندوز وجود دارد؛ هاستهای وردپرسی همان هاستهای لینوکس هستند که البته یکسری کانفیگهای خاصی بر روی آنها پیاده شده که مخصوص سیستم مدیریت محتوا وردپرس است.
تا الان با معنی هاست وردپرس آشنا شدیم؛ ولی ممکن است اصلیترین سوالی که در ذهن شما به وجود میآید این باشد که تفاوت هاست وردپرس با هاست معمولی در چه قسمتهایی است.
البته با خواندن توضیحاتی که در بالا دادیم هم میتوانید به جواب خودتان برسید؛ ولی در ادامه یکسری تفاوتهای دیگری را هم بررسی میکنیم:
· این نوع هاست برای طراحی سایت با وردپرس آماده شده و اگر شما از CMS وردپرس استفاده کنید، شاهد کارایی بیشتری از آن هستید.
· سرعت و امنیت هاست مخصوص وردپرسی نسبت به هاست معمولی بیشتر است. (در صورت استفاده از وردپرس)
· در هاستهای وردپرسی، نرم افزارها به شکلی تغییر داده میشوند تا کاربر بهترین بازدهی را در محیط وردپرس داشته باشد.
· همانطور که در بالاتر هم گفتیم، منابع سرور بر اساس استانداردهای وردپرس کانفیگ شدند.
· فضای ذخیره سازی و پهنای پاند هاستهای وردپرس در مقایسه با هاستهای معمولی بیشتر است.
· اکثر هاستهای وردپرس برای افزایش سرعت، از کش استفاده میکنند.
· و …
در آموزش طراحی سایت از مبتدی تا پیشرفته درباره ویژگیهای یک هاست خوب صحبت کرده بودیم. این ویژگیهایی که قبلا درباره آن صحبت کردیم تفاوت زیادی با هاست وردپرس ندارد؛ فقط یکسری تنظیماتی هستند که باید براساس وردپرس، بر روی این سرور و هاستها انجام شود.
در ادامه به معرفی برخی از مشخصات هاست مناسب وردپرس میپردازیم:
· سیستم عامل لینوکس
· کنترل پنل قدرتمند
· پهنای باند بیشتر
· قابلیت پشتیبان گیری
· امنیت بالا از اطلاعات
· قدرت بالا منابع سرور
· و …
در کل سه نوع هاست مخصوص وردپرس با نام اشتراکی، اختصاصی و ابری داریم. در ادامه به معرفی آنها میپردازیم:
همانطور که از اسم هاست اشتراکی مشخص است، کلیه منابع سرور بر روی چند سایت تقسیم میشود. یعنی اینکه چندین سایت به طور همزمان در حال استفاده از هاستی هستند که شما هم از آن استفاده میکنید.
اگر شما قصد راه اندازی یک کسب و کار و یک پروژه جدی را دارید، بهتر است که به هیچ وجه به سراغ هاستهای اشتراکی نروید؛ چون منابع این سرور تماما در اختیار شما نیست و همین موضوع میتواند بعدا برای شما دردسرساز شود.
مثلا اگر یکی از سایتها با فعالیتهایی که انجام میدهد باعث اختلال در منابع سرور یا هاست شود، نه تنها سایت خودش، بلکه همه سایتها داون میشوند.
برعکس هاست اشتراکی، در هاست اختصاصی تمامی منابع سرور به صورت اختصاصی در اختیار شماست. علاوه بر مشکلات فنی که در هاست اشتراکی بیشتر از اختصاصی است، سرعت هاست اختصاصی هم نسبت به اشتراکی بیشتر است؛ به این دلیل که تمامی منابع سرور به صورت اختصاصی در اختیار شماست.
هاست ابری وردپرس یک فناوری جدید است که چند سرور به صورت همزمان، در حال سرویس دهی به آن هستند؛ همین سرویس دهی توسط چند سرور باعث میشود تا سرعت هاست ابری در مقایسه با بقیه انواع هاستها، فوق العاده بیشتر شود.
سرویس دهی بقیه هاستها فقط با استفاده از یک سرور انجام میشود و اگر سرور از کار بیفتد، سایت شما داون میشود؛ ولی در هاست ابری به دلیل اینکه چندین سرور در حال سرویس دهی هستند، اگر یک سرور از کار بیفتد، بقیه سرورها مسئولیت سرویس دهی را به عهده میگیرند.
باید کانفیگهای مخصوص سیستم مدیریت محتوا وردپرس به خوبی اجرا شده باشد.
ارائه کارایی و بازدهی بهتر در صورت استفاده از سیستم مدیریت محتوا وردپرس.
1. هاست اشتراکی 2. هاست اختصاصی 3. هاست ابری
در این مقاله از rtweb سعی کردیم تا درباره معنی هاستهای وردپرسی و تفاوت آن با بقیه هاستها صحبت کنیم.
اگر شما قصد طراحی سایت با وردپرس را دارید، پیشنهاد میشود که حتما از این نوع هاست استفاده کنید. همانطور که گفتیم، این هاستها بر اساس استانداردهای وردپرس طراحی شدند و به دلیل کانفیگهای خاصی که دارند، کارایی بهتری را در زمان استفاده از وردپرس، ارائه میدهند.
دیدگاهتان را بنویسید